Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Delft Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Delft

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

DELFT

Afvoer verstopt Delft?

Afvoer verstopt Delft? Niemand vindt het fijn om een afvoer te ontstoppen. Om dit probleem op te lossen zijn veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Daardoor kan het soms onduidelijk zijn wat nu wel, en wat niet goed werkt. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolontstoppers het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel dan snel naar 015 202 57 14 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Delft

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Delft? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres!

De specialisten van Ontstoppen Delft  kunnen vaak snel ter plaatse zijn. Samen met jou gaan wij opzoek naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer kunnen wij jou ook voorzien van een vrijblijvend advies. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Delft lost het voor je op! Je kunt ons bereiken via  015 202 57 14 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Delft Logo
Loodgieter ontstoppen Delft afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jou afvoer niet goed doorloopt, is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. In een aantal gevallen kun je dit zelf oplossen. Wij hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 015 202 57 14. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt herhaaldelijk voor dat elektrische apparaten (denk aan een wasmachine of vaatwasser) geblokkeerd worden. In veel gevallen ligt het probleem dan ligt bij vieze filters. Om die reden doe je er goed aan deze te controleren.

Veel filters zijn eenvoudig te verwijderen uit het apparaat. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in warm water. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze eenvoudige stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Delft
Afvoer verstopt Delft

Sifon

Sifon legen

Vrijwel elke afvoer is voorzien van een sifon. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd als stankafsluiter. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor zal het water niet meer goed doorvloeien.

Hoe verhelp je dit probleem? De meeste sifons zijn eenvoudig los te halen. Hierna kan je het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer terug op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed kan werken wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wij raden de baking soda aan te mengen met azijn. Hiermee versterk je de werking van de baking soda.

Ontstoppen Delft Leiding
Riool ontstoppen Delft graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een afvoer kan ook worden ontstopt op de ouderwetse manier: met een wc-ontstopper.

Hoe doe je dit? Zet je ontstopper op de afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Heb jij hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppingsdienst Delft om jouw klus te bespreken met onze experts via 015 202 57 14.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere manier om een verstopte afvoer los te laten komen is door gebruik te maken van een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? stop de veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Verwijder vervolgens de veer uit de leiding.

Wanneer het gelukt is, merk je direct verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Ervaar je nog steeds problemen? Neem dan snel en gemakkelijk contact op via 015 202 57 14. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Delft
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een tweede optie is een leidingbreuk. Hierbij ontstaat er een scheur in de leiding. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Op het moment er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Wil jij dat jouw riool snel wordt opgelost? Bel dan direct naar 015 202 57 14.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Ontstoppingsdienst Delft is te bereiken op 015 202 57 14.

Loodgieter Delft Ontstoppen
WC ontstoppen Delft

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je direct een oplossing wilt voor jouw afvoerverstopping, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Denk hierbij aan de uit te voeren reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wij zorgen altijd voor een eerlijke prijs. Aan het begin van elke klus komen wij met een plan en de daarbij horende prijsopgave. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een snelle oplossing voor jouw verstopte afvoer? Bel dan snel naar 015 202 57 14.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-delft

WC verstopt

Heb jij last van een verstopte wc? En woon je omgeving van Delft? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Delft. Wij zijn altijd zo snel mogelijk ter plaatse. Maak direct een afspraak!

loodgieter-delft-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Delft

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in de buurt van Delft? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-delft-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Delft

Woon jij in Delft en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een rioolinspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-delft-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Delft en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Delft.

Loodgieter Delft Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Delft en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Delft! Wij geven je het beste advies en zorgen altijd voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Delft

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Delft en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 015 202 57 14

Verstopping Delft

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Delft

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Delft Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Delft. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Delft

Bij ons heeft Ontstoppen Delft de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Delft

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Delft BV.

Brandweer Kazerne Delft

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

015 202 57 14

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Delft

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Delft