Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Delft Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Delft

Wij verhelpen jouw riool verstopping

DELFT

Riool ontstoppen Delft?

Riool ontstoppen Delft? In de meeste gevallen kan je een rioolverstopping het best aanpakken, door de oorzaak direct op te lossen. Hiermee beperk je de (stank)overlast zoveel mogelijk. Helaas is het oplossen niet altijd even simpel. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Neem nu contact op met 015 202 57 14 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Delft staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Voordat je begint, is het belangrijke om erachter te komen op welke plaats de riolering verstopt is geraakt? Dit is het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het kan zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. 

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om te vinden waar de riool verstopt is geraakt, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Gooi in elke afvoer een emmer water. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 015 202 57 14 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Delft Logo
Loodgieter ontstoppen Delft afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Om die reden raden wij aan eerst andere methoden methodes gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een ontstoppingsveer, plopper of soda. Werkt dit niet? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Hieronder kan je lezen hoe je dat doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Delft op 015 202 57 14.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer kan een handig, goedwerkend middel zijn wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Op het moment dat je de verstopping hebt bereikt, duw, draai en trek dan aan de veer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

De combinatie van een ontstoppingsveer met soda is zeer effectief. Soda zorgt er namelijk voor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel Ontstoppingsdienst Delft via 015 202 57 14.

Ontstoppen afvoer Delft
Ontstoppingsdienst Delft

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het ontstoppen van het riool. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’. Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Heb jij hulp nodig bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 015 202 57 14.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Zoals al eerder genoemd, soda is een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Pak een lepel en schep als eerste de soda in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten . Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Delft op 015 202 57 14.

Ontstoppen Delft Leiding
Riool ontstoppen Delft graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten of supermarkten bieden verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Wij raden het gebruik van deze middelen af. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppingsdienst Delft op 015 202 57 14.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het ontstoppen van je riool niet goed?  Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Ben jij woonachtig in Delft en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Neem nu contact op via 015 202 57 14.

Graven riool Delft

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-delft

WC verstopt

Heb jij last van een verstopte wc? En woon je omgeving van Delft? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Delft. Wij zijn altijd zo snel mogelijk ter plaatse. Maak direct een afspraak!

loodgieter-delft-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in de buurt van Delft? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-delft-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Delft

Woon jij in Delft en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een rioolinspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-delft-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Delft

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Delft en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Delft.

Loodgieter Delft Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Delft en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Delft! Wij geven je het beste advies en zorgen altijd voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Delft

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 015 202 57 14.

Partners: Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , Riool.vindjeviahier , riool.startbeurs , riool.web-directoryriool.onzestart , riool.linkmee , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  

Verstopping Delft

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Delft!

Riool Delft

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Delft Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Delft. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Delft

Bij ons heeft Ontstoppen Delft de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Delft

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Delft BV.

Brandweer Kazerne Delft

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

015 202 57 14

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Delft

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Delft