Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Delft Logo

Ontstoppen

WC verstopt Delft

Wij verhelpen jouw wc verstopping

DELFT

WC verstopt Delft?

WC verstopt Delft? De wc ontstoppen is een klus waar niemand graag mee bezig is. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Zeker niet prettig dus!

Er zijn verschillende methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren ontstoppers van Ontstoppen Delft? Bel gratis naar 015 202 57 14 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Het is slim om voordat je begint de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kan je eenvoudig doen met een oude doek of een zeil. Nu weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Delft Logo
Loodgieter ontstoppen Delft afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om een verstopte wc te verhelpen, is het van belang dat je de oorzaak van de verstopping achterhaalt. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Op het moment dat je nog jonge kinderen, kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen. Omdat dit een groter object is, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Denk je dat het iets is als vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo snel mogelijk de specialisten van Ontstoppen Delft op 015 202 57 14.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

De oorzaak ligt vaak bij de sifon in de wc afvoer, dit is de kronkel in de wc afvoer. Wanneer dit het geval is, kan je het probleem vaak makkelijk oplossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 015 202 57 14

Ontstoppen afvoer Delft
Ontstoppingsdienst Delft

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vindt de verstopping plaats in de leidingen? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel waar geen risico’s aan vastzitten. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer en vul deze met heet water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Delft om jouw klus te bespreken 015 202 57 14.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Als eerst, maak voor het gebruik de ontstopper flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit op de afvoer. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt. 

Wanneer je de ontstopper op de afvoer toilethals hebt gezet, trek je deze snel naar je toe. Hierbij ontstaat zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: wanneer je de ontstopper op de toilethals drukt, zet dan niet te veel kracht. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Delft Leiding
WC verstopt Delft

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wij raden het gebruik van een ontstoppingsveer niet aan. Schade aan de leidingen kan namelijk het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Delft om jouw klus te bespreken 015 202 57 14.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas zijn niet alle verstoppingen even makkelijk te verhelpen. Soms  is de verstopping simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij van Ontstoppen Delft er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze ontstoppers werken met unieke methoden waarmee het probleem effectief kan worden verholpen. Daarnaast helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij kunnen je helpen met elke verstopping. Twijfel daarom niet en maak snel een afspraak. Bel ons op 015 202 57 14 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van de experts van Ontstoppingsdienst Delft.

Graven riool Delft

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-delft

WC verstopt

WC verstopt Delft

Heb jij last van een verstopte wc? En woon je omgeving van Delft? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Delft. Wij zijn altijd zo snel mogelijk ter plaatse. Maak direct een afspraak!

loodgieter-delft-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in de buurt van Delft? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-delft-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Delft

Woon jij in Delft en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een rioolinspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-delft-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Delft en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Delft.

Loodgieter Delft Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Delft en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Delft! Wij geven je het beste advies en zorgen altijd voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

015 202 57 14

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Delft

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Delft